Afhalen / Verzending

AFHALEN
Afhalen gebeurd altijd in overleg.

LEVERING
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling automatisch een email van Wiezewasjes met je orderbevestiging.
(Controleer je SPAM of ongewenste inbox even als je de mail niet hebt ontvangen)

De producten worden meestal binnen 2 dagen maar maximaal binnen 7 dagen na ontvangst van betaling verzonden (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes).

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,75.
Zodra je bestelling is ontvangen worden de producten klaargemaakt voor verzending. Studio West zal je producten verzenden via pakketpost van PostNL. Hiervan ontvang je de track-en trace code. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dan probeert de postbezorger het de volgende dag nogmaals, of kun je het pakket ophalen bij een afhaalpunt.

De verzenden naar België gaat alleen in vooraf overleg.

Studio West verzendt altijd met Track & Trace code. Met de T&T code kunnen we altijd traceren waar je pakje is en helpen als er iets fout is gegaan.
Studio West is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op! Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@kantvanwest.nl. Als je het op tijd doorgeeft kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen.

Retour melden

Niet tevreden met je bestelling? Je kunt de producten retour sturen.
Voeg bij de retourzending alsjeblieft de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

Naam:
Ordernummer:
Welke producten komen er retour:
Reden van retour:

Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit doen we als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten, en is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt (in een doosje, en niet in een envelop) en het liefst met Track & Trace worden verzonden. Zodra we jouw retourzending ontvangen en verwerkt hebben sturen we je een bevestiging. Je kan het bedrag dan binnen 14 dagen terug verwachten op de rekening waarmee is betaald. 

Je kunt het retourpakket verzenden naar:
Studio West
Grootoort 90
1721 JB Broek op Langedijk

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vraag ik je om een nieuwe order te plaatsen.

Nogmaals; vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending. Zonder deze informatie kan ik je retourzending niet verwerken.

Herroepingsrecht voor producten

Voor producten uit de webshop geldt dat je een bedenktermijn van 14 dagen hebt. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat je het laatste product van de bestelling hebt ontvangen op het door jou opgegeven adres. Je mag binnen deze 14 dagen de overeenkomst zonder reden ontbinden. Stuur je liever zelf een e-mail? Zorg dan dat je duidelijk en ondubbelzinnig herroept via info@kantvanwest.nl, met daarin je naam, adres, e-mailadres en bankrekeningnummer. Het liefst ook met het bestelnummer erbij, die vind je
in de bestelbevestiging. Deze bedenktermijn geldt niet voor producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben
of voor producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Wanneer je verder gaat dan dat, wordt de waardevermindering in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, vragen we je het product voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat en met de originele toebehoren en verpakking zo spoedig mogelijk terug te sturen. De terugstuurtermijn is uiterlijk 14 dagen na de dag waarop je hebt aangegeven het product te willen retourneren. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening.

Binnen 14 dagen nadat je hebt gemeld dat je gebruik wilt maken van de bedenktermijn zal Studio West het volledige bedrag via dezelfde weg terugbetalen. Studio West mag wachten met de terugbetaling totdat de producten retour zijn of totdat je het verzendbewijs van de retour hebt toegestuurd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Herroepingsrecht voor diensten


Wanneer je een dienst in de webshop bestelt (waaronder een of meer yogalessen, massages of andere sessies) geldt ook dat je recht hebt op een bedenktermijn van 14 dagen. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst. Je mag binnen deze 14 dagen de overeenkomst zonder reden ontbinden. Zodra de dienst op jouw verzoek volledig is uitgevoerd binnen deze termijn van 14 dagen, vervalt het recht op herroeping. Als dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven in het bestelproces.
Wanneer je meerdere diensten (bijvoorbeeld een aantal lessen) via de website bestelt en gebruik maakt van de bedenktermijn, betaal je alleen voor de diensten die je gebruikt hebt binnen die 14 dagen. Binnen 14 dagen nadat je hebt gemeld dat je gebruik wilt maken van de bedenktermijn zal Studio West het volledige bedrag via dezelfde weg terugbetalen.

Contactgegevens

Studio West
Grootoort 90
1721 JB Broek op Langedijk

T: (06) 430 286 07
E: info@kantvanwest.nl 
W: https://www.kantvanwest.nl

KVK: 71232621
BTW: NL002208887B46