HTML5 Icon WELKOM

Momenten voor jezelf tijdens de zomer. Een inspiratie uit de lessen van het afgelopen jaar. Speciaal voor jou om je ervaring te herinneren. Om te verdiepen wat je hebt geleerd. Of dat wat je gemist hebt alsnog ervaren. Hoe dan ook, geweldig dat je er bent. Het is een jaar vol ontwikkeling geweest. Dankbaar ben ik, dat jij deel uitmaakt van deze reis. Gaan we samen verder?

Veel liefs, Geraldine

 
 

HTML5 Icon VERDIEPING IN

Lessen uit het afgelopen seizoen

Zonnegroet en Maangroet

De Boodschap van de Roodborst

 
 

HTML5 Icon DE LESSEN

Het zijn lessen geïnspireerd uit het seizoen. Negen lessen totaal. Ze komen in drie fases online. Klik op de eerste les voor een eerste blik. Het is nog geen volledig bericht, maar het geeft een kijkje hoe de informatie straks voor jou beschikbaar is.

 

Fase 1: 21 juni 2021

WERVELKOLOM - ZONLES - PRANAYAMA
 
 
 

Fase 2: 21 juli 2021

BEKKEN EN PSOAS - MAANLES - DANSEN
 
 
 

Fase 3: 21 augustus 2021

STABILITEIT IN DE BUIK - ZOMER - BODYSCAN
 
 
 
 

HTML5 Icon ZONNEGROET EN MAANGROET

In de les zijn ze wel eens voorbij gekomen. Daarom voor jou deze twee specials. Ze worden beschikbaar voor jou wanneer je mee doet. Je hoeft helemaal niet dagelijks deze series op te pakken om toch de voordelen te kunnen ervaren.

 
 

HTML5 Icon Het Roodborstje tikt tegen het raam

Zoals elk jaar zal je vanuit Studio West een jaarboodschap ontvangen. Vorig jaar, het jaar 2020, was het Self-Love. Dit jaar is het de boodschap van de roodborst. Een bijzonder vogeltje, niet standaard in elke tuin aanwezig. Inspiratie voor het hele jaar, inspiratie dat ons samen verbindt.

 
 

HTML5 Icon ENERGIE UITWISSELING

Een stukje van mijn hart ligt in dit project. Onze ervaring is erin verwerkt. De energie en waarde gaan voorbij de tijd van de dag. De waarde is daarom symbolisch, sprekend van een energie uitwisseling. Bepaald door één van mijn favoriete getallen, het getal drie. Het getal verteld verbinding. De wet van de drie-eenheid. Deel je mee als onderdeel van het grotere geheel?

HTML5 Icon € 33,30